Young Living

Young Living

Etherische Oliën 

Wij gebruiken in ons gezin etherische oliën. De oliën ondersteunen ons lichaam in de basis of als ze net wat exra nodig hebben. Met de etherische oliën maak ik voor ons eigen gezin fijne zalfjes en rollers. Etherische oliën bezorgden ons een start naar een low-tox levensstijl. Geen chemicaliën meer in de shampoo, zeep, (af)wasmiddelen, crémes en multivitaminen. Ik vind het erg leuk om dit met anderen te delen. Zo kun je nu via de website een starterkit aanschaffen waarbij ik je coach om de producten op een fijne manier in je eigen leven te intoduceren en te gebruiken.

Ik gebruik in ons gezin de oliën van Young Living. De reden dat ik dez oliën gebruik en niet die van een ander merk is omdat de oliën gemaakt zijn van alleen etherische olie, echt zonder toevoegingen! De oliën bevatten geen synstetische stoffen en geen toevoegingen zoals draagolie (dit mag wel bij voedingsoliën). Ook bevatten de oliën van Young Living geen alcohol en geen oplosmiddelen (wat wel mag bij parfum oliën).  En de oliën zijn geen verdunde oliën zoals wel is bij de zogenaamde "bloemenwater" oliën. Hierbij wordt namelijk het bloemenwater vermengd met 95% draagolie, dit mag nog steeds verkocht worden als 100% natuur..

 

Daarnaast vind ik het fijn om te weten dat Young Living voor de natuur zorgt. Elke plant wordt met zorg behandeld, geen gebruik van pesticiden, geen gebruik van chemicaliën en geen onkruidverdelgers. De planten worden op hun hoogtepunt geoogst, uitvoerig getest en verwerkt. Dit is de Seed to Seal belofte.

 

Ik ben begonnen met de Premium Starter Bundle omdat dit de goedkoopste manier is om kennis te maken met essentiële oliën, dit is het voor mij dubbel en dwars waard! 

 

Wil je naast de onderstaande producten nog meer bestellen, stuur dan een mailtje naar suzancreatief@hotmail.nl

 

Wanneer je via mij de Premium Starter Bundle aanschaft dan krijg je van mij:

- Een welkomspakket met een handig boekje, boordevol informatie om goed van start te kunnen gaan met de Starterkit.
- Je krijgt 7 digitale handboeken toegestuurd zoals beauty&skincare, schoonmaken en diffuserblends.  En er is nog 1 in de maak! Waardoor je nog meer naslagwerk krijgt en je niet alles zelf hoeft te ontdekken.
- Als je het op prijs steld, krijg je toegang tot de exclusieve groep Simple Oilers waar je nog meer kunt leren over alle producten van Young Living. Zo staan er leuke DIY-recepten op en is er een fijne sfeer.
- Ik maak bij aanschaf van de Starterkit een account aan bij Young Living zodat je kan profiteren van de voordelen, kan sparen voor gratis producten en je altijd extra korting krijgt op je bestelling.

 

De prijs van de Premium Starter Bundle is incl verzendkosten naar jou adres.

Sorteer op:
Premium Starter Bundle - Aria

Premium Starter Bundle - Aria

PSK
€290,69 Bestellen
Premium Starter Bundle - Charcoal Lantern Diffuser

Premium Starter Bundle - Charcoal Lantern Diffuser

PSK
€199,64 Bestellen
Premium Starter Bundle - Dewdrop

Premium Starter Bundle - Dewdrop

PSK
€183,61 Bestellen
Premium Starter Bundle - Desert Mist

Premium Starter Bundle - Desert Mist

PSK
€183,61 Bestellen